Agentia Media Silver Pixel


Daca ai ajuns pe site-ul nostru inseamna ca iti doresti ca afacerea ta sa se dezvolte. Agentia Media Silver-Pixel are o echipa pasionata de tot ceea ce tine de IT si marketing si este alaturi de tine cu servicii de web design, grafica, promovare si SEO. Avem specialisti pentru fiecare domeniu de activitate cu experienta si dedicati proiectelor clientilor nostri. Suntem o echipa de profesionisti creativi, ambitiosi si oferim servicii web design, grafica, promovare si SEO de calitate cu rezultate de durata. Atentia noastra la detalii este precisa, ambitia si profesionalismul nostru ofera rezultate rapide si de succes deoarece dorim sa satisfacem cerintele si celui mai pretentios client. De asemenea oferim consultanta gratuita pentru a alege serviciile potrivite domeniului tau de activitate si pentru bugetul tau.
“Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima. Timpul tau este limitat, asa ca nu il pierde traind viata altcuiva. Nu lasa zgomotul opiniilor altora sa iti inabuse vocea interioara!” Ai curajul sa incerci! Deschide un business pe placul tau, stabileste-ti obiectivele si noi te ajutam sa le indeplinesti!
Performanta afacerii tale depinde in mod direct de numarul de vizitatori, de rata de conversie a acestora in potentiali clienti si de reputatia online a acesteia.
Cauti solutii de web design in Bucuresti pentru afacerea ta? Suntem pregatiti oricand sa incepem un nou proiect. Noi iti dam o imagine online moderna folosind ultimele tehnologii in domeniu IT. Iti stam la dispozitie oricand pentru servicii de grafica, publicitate si web design in Bucuresti.

agentie media

clienti agentie media

Cine are nevoie de noi?

  • Patronii de firme!
  • Managerii de marketing!
  • Persoanele fara timp!
  • Cei care vor rezultate sigure!

Este evident ca timpul este o resursa, niciodata suficienta sau la indemana in momentele cheie, o resursa ce trebuie rationalizata, controlata si optimizata. Ce te faci atunci cand in discutie mai intra si timpul destinat relaxarii, refacerii tale, familiei tale, prietenilor, etc?
Oricat am incerca, nu timpul in sine poate fi gestionat, ci numai activitatile care se desfasoara inr-o anumita perioada. Pentru toate persoanele fara timp, cu buget redus si cu dorinta de a dezvolta o afacere, Agentia Media Silver-Pixel vine in ajutor cu servicii personalizate de web design, promovare, grafica si SEO.
Fiecare zi de lucru abunda in sarcini care trebuiesc indeplinite. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de acestea si vei avea rezultatele dorite intr-un timp record! Un angajat in departamentul de marketing te va costa pe termen lung mai mult decat daca apelezi la externalizarea serviciilor de web design si promovare online. Avantajul apelarii la o agentie media este faptul ca vei primi mereu solutii creative, bine facute la preturi accesibile.
Delegarea este cea mai eficienta metoda de a economisi timp, permitand indreptarea atentiei catre ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine si ce iti place. Apeleaza intotdeauna la profesionisti pentru servicii de calitate!

Web Design

web design bucuresti
Toti stim cat de importanta este cu adevarat prima impresie? Site-ul tau este prima impresie pe internet pe care si-o face un posibil client al tau, de aceea asigura-te ca este una buna.

Grafica

servicii design grafic bucuresti
Dincolo de imagine, dincolo de produsul final de grafica, aceasta trebuie sa transmita emotii, sentimente, sa inspire, asa cum afacerea, la randul ei, inspira.

Publicitate

publicitate online
Va oferim consultanta in strategie si creatie de grafica publicitara, care, impreuna cu solutiile SEO si Social Media, vin in sprijinul celor interesati de promovare in mediul online.

Portofoliu

Parerile clientilor nostri

parere servicii web design
Sorin Dima Proprietar restaurant “O echipa tanara dar foarte profesionista! Randament foarte bun Calitate-Pret, si timp de executie mic. Recomand!”
testimonial web design
Andreea Buliga Proprietar restaurant “Investitia in Web Design s-a dovedit a fi cea mai buna investitie de pana acum. Multumesc Silver-Pixel pentru profesionalismul si atentia la detalii de care ati dat dovada.”
testimonial seo publicitate online
Traian Ionescu Proprietar restaurant “Dupa doar cateva luni de SEO si publicitate online, traficul pentru site-ul meu a crescut incredibil de mult. Serviciile oferite de echipa Silver-Pixel au fost mult peste asteptari.”
testimonial promovare facebook
Aurica Georgiana Executive Director “Ca urmare a campaniilor de promovare desfasurate pe Facebook primim tot mai multe telefoane si vanzarile noastre au inceput sa creasca de la luna la luna. Multumim Silver-Pixel pentru ajutorul acordat si pentru profesionalismul de care dati dovada! ”
parere SEO si Social Media Marketing
Daniel Trifanovici Quality Realty Service “De la 2 clienti pe luna am ajuns sa avem cel putin 5 clienti pe saptamana. Multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Serviciile de SEO si Social Media au reprezentat cele mai bune investitii. ”
recomandare Magazin Online
Adrian Sorin Proprietar magazin online “O echipa tanara dar foarte profesionista! Randament foarte bun Calitate-Pret, si timp de executie mic. Recomand”
footer silver pixel