Фитнес уреди

Спортът на фитнес уреди е неделима част от живота на голяма част от населението на България. Независимо дали за по-добро здравословно състояние или, за да изглеждат по-добре физически, Българинът обича тренировката на фитнес уреди. Ние се нареждаме в челните световни класации по спортуващи за здраве и хубава фигура нации.

ФИТНЕС УРЕДИ ОНЛАЙН

Вариантите за физическо натоварване във фитнес залата са много. Едни предпочитат кардио тренировката, при която се изгарят интензивно много калории, оттам респективно се топят най-бързо излишните мазнини и се оформя стегната и стройна фигура. Други предпочитат силовата тренировка, при която може да се наблегне на определена мускулна група и да се оформи красива и здрава мускулатура. А трети правят най-доброто, като ги комбинират.

Последното десетилетие благодарение на голямото производство и търсене цените на домашните фитнес уреди падна значително до нива, при които дори и хора с малка заплата могат да си позволят да си закупят фитнес уред за дома. В нашите магазини и складове може да намерите желаното разнообразие от професионални и домашни фитнес уреди, като кростренажори, велосипеди, бягащи пътеки, гребни тренажори, комбинирани фитнес уреди, лежанки, тежести, солариуми, bridge seat и много други. Официален вносител сме на производители, като Bodyflex, Hammer, Finnlo, Bodysolid, Cross, Sprint и много др.

Ползи от тренировката на кардио фитнес уреди

Най-подходящото време за кардио тренировка е сутрин преди хранене. Тогава глюкозата в кръвта е най-малко. През нощта мускулите се хранят предимно с мазнини, за да съхранят глюкозата в мозъка. Нивата на инсолин са много занижени, а глюкогена е висок. Получава се интензивно изгаряне на мазнини. Ако след тренировката се нахраните, много по-малко мазнини от храната ще се отложат. Топенето на мазнини продължава и през деня.
Думата кардио е съкратен вариант на кардиоваскуларен, и означава сърдечно-съдов, но кардио упражненията са предназначени не само да повишат устойчивостта на вашето сърце, а на всички части на вашето тяло, които се натоварват по време на тренировка. Това помага за:
- увеличаване броя на червените кръвни телца, които доставят кислород до мускулите
- регулиране количеството на въглехитратите в мускулите, което увеличава способността им да функционират по- интензивно и продължително
- увеличаване броя на кръвоносните съдове и подобряване на функционирането им, което позволява по-бързо кръвоснабдяване на мускулите ви
- ускоряване на аеробния метаболизъм, което означава увеличване на бързината и способността на мускулите да преработват кислорода
- значително намаляване на подкожните мазнини
- занижаване на стреса
- подобряване на тонуса
 

(418) 356-2761